مالزی به دنبال واردات آهن، فولاد، زعفران و خرما از ایران

مالزی به دنبال واردات آهن، فولاد، زعفران و خرما از ایران به گزارش شمال صنعت، سفیر مالزی در ایران اظهار داشت: استیل، آهن، فولاد، زعفران و خرما همچون مصحولات پراستفاده در مالزی است؛ در این خصوص اتحادیه ها و انجمن های صنفی هم علاقه مند به برقراری ارتباط تجاری با ایران هستند.



به گزارش شمال صنعت به نقل از مهر، نشست مشترک رئیس و اعضای هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران با سفیر مالزی روز سه شنبه ۱۶ مردادماه ۱۴۰۳ با هدف بررسی ظرفیتهای دو کشور در حوزه صادرات در محل اتاق اصناف ایران برگزار گردید. در شروع این نشست، مجتبی صفایی، رئیس اتاق اصناف ایران با اظهار خرسندی از برقراری تعاملات تجاری با کشور مالزی، این نشست را سرآغازی برای ایجاد روابط سازنده میان دو کشور دانست و اظهار داشت: اصناف در ایران از ظرفیت گسترده ای در قسمت تولید و صادرات در حوزه هایی مانند مبلمان، طلا و جواهر، فرش، خشکبار، پوشاک، چرم، کیف و کفش و … برخوردار می باشند که نیاز است با تقویت توان صادراتی آنها، محصولات ساخته شده، بدون واسطه به کشورهای مختلف صادر شود.
وی اضافه کرد: موقعیت کشور مالزی در آسیای شرقی و اشتراکات مذهبی و فرهنگی، بخصوص اشتراکات این دو کشور در حوزه محصولات حلال این فرصت را در اختیار فعالان صنفی ایران قرار می دهد تا در جهت صادرات و عرضه محصولات خود در بازارهای مالزی و همینطور ارزآوری برای کشور نهایت استفاده را داشته باشند.
به گفته رئیس اتاق اصناف ایران طبق آمارهای موجود مالزی سریع ترین نرخ رشد جمعیت را در جهان داشته و این توانایی را دارد که با برقراری تجارتی دوطرفه، نیازهای هر دو کشور از راه صادرات و واردات تأمین شود.
صفایی از اعلام آمادگی اتاق اصناف ایران برای دعوت از تجار و بازرگانان مالزی به منظور بازدید و شناسایی فرصت های صادراتی و وارداتی ایران اطلاع داد و متقابلاً خواهان فراهم شدن بستری برای حضور تجار و بازرگانان ایرانی در بازارهای مالزی شد.
وی بر لزوم توسعه تجارت بی واسطه میان دو کشور ایران و مالزی تاکید و ابراز امیدواری کرد که ماحصل این نشست فرصت سازی و بسترسازی برای توسعه فعالیتهای فعالان اقتصادی دو کشور باشد.

آینده ای روشن پیش روی فعالان اقتصادی دو کشور

خیری بن عمر، سفیر مالزی در ایران در ادامه این نشست با اظهار شادمانی از حضور در جمع فعالان صنفی کشور اظهار داشت: حضور در اتاق اصناف ایران و دیدار با فعالان صنفی آینده ای روشن را پیش روی فعالان اقتصادی دو کشور قرار داد. بنابراین نیازمند ایجاد بستری مناسب هستیم تا از راه آن علاوه بر تأمین منافع دو کشور، روابط تجاری و اقتصادی را گسترش دهیم.
به گفته وی، مالزی کشوری صادرکننده و واردکننده است و طبیعتاً در بعضی حوزه ها نیازمند واردات کالا از ایران است. هم اکنون هم برخی محصولات ایرانی در بازارهای مالزی عرضه می شود و من بر این باورم که واردات محصولات ایرانی علاوه بر این که برای بازرگانان مالزی مقرون به صرفه است، کیفیت محصولات هم برای مصرف کنندگان در مالزی جذابیت ویژه ای دارد.
خیری بن عمر افزود: استیل، آهن، فولاد، زعفران و خرما همچون نیازها و محصولات پر استفاده در مالزی است؛ در این خصوص اتحادیه ها و انجمن های صنفی هم علاقه مند به برقراری تعامل و ارتباط تجاری با ایران هستند.
سفیر مالزی در انتها با ابراز امیدواری از نتایج و نتایج مثبت این دیدار اظهار داشت: دیدار با فعالان صنفی و اقتصادی ایران در چارچوب این نشست تصویر بسیار روشنی را پیش روی ما قرار داد و امید است تا در آینده با برقراری تورهای بازدید از ظرفیتهای اقتصادی دو کشور، تجار و بازرگانان ایران و مالزی بتوانند روابط تجاری خویش را در بهترین شرایط و بسترها شروع کرده و گسترش دهند.
در پایان مقرر شد جهت تسهیل روابط تجار دو طرف اولاً کارگروهی متشکل از معاونت اقتصادی و برنامه ریزی اتاق اصناف ایران و اتحادیه های ذی ربط و نمایندگانی از سفارت مالزی تشکیل گردد و بعد از آن، زیرساخت های حضور در نمایشگاه حلال مالزی برای تولیدات صنفی ایران و سفر تجار کشور مالزی به ایران جهت بازدید از محصولات و افزایش روابط تجاری فراهم گردد.


منبع:

1403/05/19
11:04:48
5.0 / 5
222
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , تجارت , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
ShomalSanat شمال صنعت

shomalsanat.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شمال صنعت محفوظ است

شمال صنعت

صنعت شمال کشور