به گزارش شمال صنعت به نقل از ایسنا، نصرالله سردشتی در تشریح بخشی از دستاوردهای شركت ملی نفتكش ایران درسال گذشته با اشاره به اینكه سهم این شركت از بازارهای بینالمللی تا پیش از تحریمها حدود ۸۰ درصد بود، اظهار داشت: از ژانویه سال ۲۰۱۶ میلادی كه تحریمها لغو شد توانستیم ظرف مدت كوتاهی سهم خویش را در بازارهای بینالمللی به حدود ۵۰ درصد افزایش دهیم.
وی از عضویت دوباره شركت ملی نفتكش ایران در انجمن ها و نهادهای مهم بینالمللی بعنوان یكی از دستاوردهای این شركت در سال قبل اطلاع داد و اضافه كرد: در سال قبل عضویت دوباره شركت ملی نفتكش ایران در شورای دریانوردی بین المللی و حوزه دریای بالتیك (BIMCO)، اتحادیه بینالمللی مالكان مستقل كشتیهای نفتكش (INTERTANKO) و انجمن دریایی بین المللی شركت های نفتی(OCIMF) محقق شد همینطور در سال قبل موفق به دریافت گواهینامه ISO ۹۰۰۱: ۲۰۱۵ و گواهینامه ISO ۱۴۰۰۱: ۲۰۱۵ از موسسه ردهبندی DNV.GL شدیم كه این اقدامات دستاورد قابل توجهی برای این شركت در جهت بازگشت به بازارهای بینالمللی به حساب می آید.
عضو هیات مدیره شركت ملی نفتكش ایران به نوسازی ناوگان این شركت هم اشاره نمود و اضافه كرد: در جهت جوان سازی و نوسازی ناوگان در سال قبل ۴ فروند از كشتی های قدیمی شركت اوراق شد و این در شرایطی است كه اوراق ۲ فروند دیگر هم طبق برنامه مصوب در دستور كار قرار دارد.
سردشتی با اشاره به اقدامات انجام شده درمورد رفع مشكلات پرسنل این شركت همچون اجرای طرح یكسانسازی حقوق كاركنان اضافه كرد: در سال قبل تعدادی از كشتیهای شركت ملی نفتكش ایران به سیستم V-SAT و اینترنت پرسرعت مجهز و ارتباط خانوادههای دریانوردان ناوگان با آنها از این طریق میسر و ممكن شد. امیدواریم امسال هم شاهد تجهیز سایر كشتیهای ناوگان به اینترنت پرسرعت طبق برنامه باشیم.
سردشتی با اشاره به وضعیت بازارهای بینالمللی و پایین بودن نرخ اجاره كشتیها تصریح كرد: در مدتی كه در بخش بازرگانی شركت ملی نفتكش ایران فعال بودم در چندین نوبت ركود بازار را تجربه كردیم اما با تدابیر اتخاذ شده این شرایط را كنترل كردیم و به سلامت پشت سرگذاشتیم.
به گزارش مارین تایمز، مدیرعامل شركت ملی نفتكش ایران در انتها با اشاره به اینكه برپایه پیشبینیها وضعیت بازار در سال ۲۰۱۹میلادی رو به بهبود خواهد گذاشت، اضافه كرد: امیدواریم این دفعه هم بتوانیم از شرایط ركود فعلی با موفقیت و كمترین صدمه عبور نماییم.