دبیركل اتاق اصناف:
قیمت نان از سال ۱۴۰۰ تاکنون در تهران تغییر نکرده بود
به گزارش شمال صنعت، دبیرکل اتاق اصناف ایران ضمن اشاره به ثابت بودن قیمت نان در تهران از سال ۱۴۰۰ تابحال اظهار داشت: تعیین و ابلاغ قیمت نان در دیگر استان ها با نظر استانداری و سایر نهادهای ذیربط خواهد بود.
به گزارش شمال صنعت به نقل از اتاق اصناف ایران، علی توسطی در رابطه با آخرین قیمت انواع نان در تهران اظهار داشت: با تأیید وزارت کشور، تغییرات قیمت در کارتخوان های در ارتباط با فروش نان به اجرا در آمده که بر این اساس قیمت نان سنگک ساده از ۳ هزار تومان به ۵ هزار تومان افزایش پیدا کرده است. همچنین، قیمت نان بربری ساده با آرد نوع یک از یک هزار و ۸۰۰ تومان به ۲ هزار و ۵۰۰ تومان و بربری ساده با آرد نوع دو از ۲ هزار و ۵۰۰ تومان به ۳ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.
دبیرکل اتاق اصناف ایران اضافه کرد: نان لواش با آرد نوع یک از پانصد تومان به هفتصد تومان تغییر قیمت یافت و لواش نوع دو هم از ششصد و پنجاه به نهصد تومان رسید و قیمت نان سنتی تافتون با آرد نوع یک، از ۹۰۰ تومان به ۱ هزار و دویست شصت تومان و نوع دو از ۱ هزار و دویست به یک هزار و پانصد تومان رسید. همینطور قیمت نان ماشینی تافتون با آرد نوع یک از هفتصد به ۸۵۰ تومان و نوع دو از ۱ هزار به ۱ هزار و دویست تومان تغییر پیدا کرد.
توسطی افزود: شکل عرضه نان کنجدی هم تغییر یافته، بدین سان که در کارتخوان های عرضه نان قسمتی جداگانه برای خرید کنجد در نظر گرفته شده و مشتریان می توانند از این قسمت به ازای هر نان از ۱۰ تا ۳۰ گرم کنجد خریداری کنند و نانوا با نظر مشتری از این کنجد در پخت نان استفاده می نماید.
دبیرکل اتاق اصناف ایران تصریح کرد: با بیان قیمت جدید نظارت بر اجرای آن تشدید می شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، دستگاههای تعزیراتی و بازرسی برخورد قانونی و اعمال قانون خواهند کرد.
توسطی ضمن اشاره به ثابت بودن قیمت نان در تهران از سال ۱۴۰۰ تابحال اظهار داشت: تعیین و ابلاغ قیمت نان در دیگر استان ها هم با نظر استانداری و سایر نهادهای ذیربط تعیین و ابلاغ خواهد گردید.
منبع: شمال صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب