هزینه ها در معاملات برخط خودرویی کاهش می یابد
به گزارش شمال صنعت، رئیس مرکز تتا اظهار داشت: در انجام معاملات برخط خودرویی طرفین در قالب مشخصی نسبت به انجام معامله اقدام می کنند که هزینه های انجام معامله را بشدت می کاهد.
به گزارش شمال صنعت به نقل از مهر، امین کلاهدوزان در حاشیه برگزاری جلسه کارشناسی انجام معاملات برخط خودرویی کشور، اظهار نمود: رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ایجاد فرصت عادلانه برای حضور شرکتهای نوآور بخش خصوصی در خدمت رسانی به مردم است.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ضمن اشاره به ظرفیت مردمی در اقتصاد دیجیتال کشور، همکاری مشترک بین دولت و شرکتهای بخش خصوصی را سبب عرضه خدمات بهتر و با کیفیت تر به مردم دانست.
وی ضمن اشاره به مزیت های استفاده از سکوها برای معامله خودرو، اضافه کرد: عرضه استعلام های سلامت خودرو و سوابق تصادفات، عدم وجود منع معاملاتی در مورد خودرو و طرفین معامله، وجود وکالت نامه در مورد خودرو، سابقه و دفعات نقل و انتقال خودرو و مواردی مانند آن همچون اطلاعاتی است که در زمان خرید، می تواند سبب عادلانه تر شدن اطلاعات طرفین معامله باشد.
کلاهدوزان افزود: از طرفی، طرفین در قالب مشخصی نسبت به انجام معامله اقدام می کنند که هزینه های انجام معامله را بشدت می کاهد که همچون مهم ترین آن کاهش ریسک قضایی و پرونده شکایت است.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ضمن اشاره به بهره برداری از امضای الکترونیکی، اظهار داشت: مزیت دیگر این خدمت استفاده از امضای الکترونیکی است، یک بحث جدی که در پرونده های قضایی مطرح می شود، ادعای جعل در قولنامه های دستی است.
وی بیان نمود: مدلی که حالا و در این بستر پیاده سازی شده، امضای الکترونیکی است، و امکان انکار وجود ندارد، چونکه این امضا رمزنگاری شده و یکتا است و مطابق قانون، غیر قابل انکار است.
کلاهدوزان ضمن اشاره به شیوه انتقال پول در بهره برداری از این خدمت، خاطرنشان کرد: مزیت دیگر، بحث نحوه انتقال پول است، به این مفهوم که در صورت تمایل طرفین، یک حساب امن به صورت واسط قرار گرفته و خریدار پول در ارتباط با بیعانه یا بخش اول ثمن معامله را داخل آن حساب واریز می کند و زمانیکه تعهدات قراردادی فروشنده انجام شد، این پول در وجه فروشنده آزاد و این سبب می شود که بخشی از عدم اطمینان هایی که در معاملات وجود دارد کاهش پیدا کند.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با تکیه بر اختیاری بودن استفاده از این خدمت، عنوان کرد: هیچ گونه الزامی در استفاده از این خدمت وجود ندارد و کاملا اختیاری است و شهروندان می تواند همانند گذشته از شیوه های مرسوم هم استفاده نمایند.
وی ضمن اشاره به هزینه های استفاده از این خدمات اظهار داشت: طبیعتاً خدمات عرضه شده در این شیوه، توسط نهاد ذی ربط که در قانون تعبیه شده یعنی سازمان تنظیم مقررات، تعرفه گذاری می شود.
کلاهدوزان ضمن اشاره به پیشبینی زمانی برای عرضه این خدمات به صورت عمومی، خاطرنشان کرد: زیرساخت این کار در وزارت صمت و مجموعه نیروی انتظامی (فراجا) در پایان سال قبل عرضه شده و فراخوان در ارتباط با سکوهای منتخب هم صورت گرفته است و الان سکوها درحال پیاده سازی فرآیندهای اجرایی این مورد هستند و پیشبینی می شود که تا اواخر خردادماه شاهد عرضه سرویس عمومی به مردم باشیم
منبع: شمال صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب