این برندها بیشترین ضرر را از ویروس چینی می بینند

این برندها بیشترین ضرر را از ویروس چینی می بینند به گزارش شمال صنعت شركت های آمریكایی بزرگ گوناگونی كه سرمایه گذاری های قابل ملاحظه ای در چین دارند، خویش را برای ضرر احتمالی از گسترش ویروس مرگبار ووهان آماده می كنند.



به گزارش شمال صنعت به نقل از ایسنا، ویلیام راینش از مركز مطالعات بین الملل و استراتژیك به شبكه سی ان ان بیزنس اظهار داشت: ما در دوران تحویل فوری و موجودی حداقلی هستیم، ازاین رو در خیلی از موارد طولی نخواهد كشید كه كمبود در زنجیره تأمین خویش را نشان داده است و مصرف كنندگان امكان دارد متوجه تاخیر در دریافت كالا شوند.

شركت های آمریكایی كه به ووهان مرتبط هستند، باید نگران باشند با این وجود با ادامه تعرفه ها و افزایش هزینه های نیروی كار در چین، شركت های آمریكایی این اواخر بخشی از فعالیت تولیدی خویش را از چین به كشورهای دیگر منتقل كرده اند. این روند مدتی است كه در جریان است و در نتیجه تأثیر این ویروس را نسبت به چهار یا پنج سال پیش تعدیل كرده است.

با این حال همچنان بعضی از شركت ها امكان دارد تأثیر شیوع این ویروس را لمس كنند. این ویروس بیشتر از ۱۰۰ نفت را به كشتن داده و طبق آمار رسمی، بیشتر از ۴۵۰۰ مورد مبتلا شدن به آن در سرزمین اصلی چین تایید شده است. ده ها نفر هم در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده اند كه حداقل پنج مورد در آمریكا بوده است.

شركت های آمریكایی كه فعالیتهای تولیدی بزرگی در چین دارند، اگر كارخانه هایشان به مدت طولانی تری از زمان برنامه ریزی شده برای تعطیلات سال نوی چینی بسته بمانند، امكان دارد متضرر شوند. پكن تعطیلات سال نوی میلادی را از ۳۰ ژانویه به دوم فوریه تمدید كرده تا از شیوع این ویروس جلوگیری كند.

طبق گزارش نیك كی آسیا، تولید آیفون اپل در چین امكان دارد به شدت لطمه ببیند. تأمین كنندگان از این مضطرب هستند كه نتوانند تقاضای اپل برای افزایش تولید این گوشی را تأمین كنند چونكه ویروس كرونا به استان هوبی كه شماری از كارخانه ها در آنجا واقع شده اند، سرایت كرده است. این شركت در نقاط دیگر چین كارخانه هایی برای تولید قطعات آیفون دارد كه مهمترین آنها تاسیسات فاكس كان در شنزن است كه حدود ۶۰۰ مایل از مركز شیوع این بیماری فاصله دارد. در حالیكه اپل حاضر نشده است در اینباره اظهارنظر كند اما تحلیل گران و سرمایه گذاران منتظر توضیحات تیم كوك، مدیرعامل اپل هستند.

جنرال موتور هم یك شركت آمریكایی دیگر در ووهان است. این شركت خودروسازی یك كارخانه تولید با سایك و شركت دانگ فنگ موتور دارد كه یكی از بزرگترین گروه های خودروسازی چین است. كارخانه جنرال موتورز و سایك در ووهان حدود ۶۰۰۰ كارمند دارد كه حدود ۱۰ درصد از كل نیروی كار جنرال موتورز در چین را می سازند.

چندین شركت غذایی معروف نظیر استارباكس، مك دونالد و كی اف سی هم فعالیت های محدودی در استان هوبی دارند.

نایك در سال ۲۰۱۸ حدود ۶.۲ میلیارد دلار درآمد از سرزمین اصلی چین داشت كه ۲۱ درصد بالاتر از سال قبل از آن بود در حالیكه درآمدش در آمریكای شمالی تنها هفت درصد رشد داست. چین به مهمترین بازار نایك در دو سال قبل تبدیل گشته است.

بر اساس گزارش سی ان ان بیزنس، شركت لوازم ورزشی آندر آرمور (UA) هم حضور قوی در چین دارد و در حالیكه درآمدش در چین را اعلام نكرده اما فروشش در منطقه آسیا اقیانوسیه رشد سریعتری نسبت به مناطق دیگر داشته است.





منبع:

1398/11/09
20:06:39
5.0 / 5
5105
تگهای خبر: تولید , خودرو , سرمایه , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
ShomalSanat شمال صنعت

shomalsanat.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شمال صنعت محفوظ است

شمال صنعت

صنعت شمال کشور