تنها 162 فروند هواپیما در کشور فعال است
به گزارش شمال صنعت، مشاور رییس اتاق تهران با اعلان اینکه به بالای 500 فروند هواپیما نیاز داریم، اظهار داشت: 321 فروند هواپیما داریم که از بین آنها تنها 162 فروند فعال می باشند و همین هواپیماها هم عموماً فرسوده اند.
به گزارش شمال صنعت به نقل از مهر، محمد عیدیان مشاور عالی رییس اتاق تهران در نشست کمیسیون حمل و نقل اتاق تهران اظهار داشت: در برنامه هفتم توسعه، افزایش توریست برنامه ریزی شده است و برای تحقق آن باید ۱۵ میلیون توریست داشته باشیم؛ در صورتیکه اساساً زیرساخت های جذب ۱۵ میلیون توریست را نداریم.
وی اضافه کرد: زیرساخت های هواپیمایی کشور برای جذب توریست و افزایش آن به ۱۵ میلیون نفر، لازم و کافی نیست. ما در مجموع ۳۲۱ فروند هواپیما در کشور داریم که از بین آنها تنها ۱۶۲ فروند فعال می باشند و همین هواپیماها هم عموماً فرسوده اند.
عیدیان اضافه کرد: برای ایجاد تعادل در حمل و نقل هوایی و جابه جایی گردشگران بیشتر به بالای ۵۰۰ فروند هواپیما نیاز داریم.
مشاور عالی رییس اتاق تهران در ادامه مقایسه ای میان تعداد شرکت های هواپیمایی ایران و ترکیه داشت و توضیح داد: تعداد شرکت های هواپیمایی در کشور ما زیاد و تعداد هواپیماهای فعال در آن کم است. ایران ۲۶ شرکت هواپیمایی دارد که بالاتر از نیمی از آنها فعال نیستند اما ترکیه با ۲۰ شرکت هواپیمایی توانسته بالاتر از دویست میلیون مسافر را جابه جا کند.
وی همین طور به مسئله سوخت در این بخش اشاره نمود و توضیح داد: کل مصرف سوخت هواپیما در کشور ۴.۲ میلیون لیتر برآورد شده است.
عیدیان به افزایش قیمت سوخت هواپیما و تأثیر آن روی قیمت بلیت اشاره و اشاره کرد: باتوجه به تعداد کم هواپیماهای فعال در کشور و فرسودگی ناوگان هوایی، راهکارهایی مانند اجاره ی هواپیما برای تسهیل در خدمات رسانی و افزایش مسافران هوایی پیشنهاد می شود.
همچنین پیمان سنندجی، رییس کمیسیون حمل و نقل اتاق تهران در این جلسه افزایش راندمان را راهکاری برای حل مشکلات صنعت حمل و نقل در کشور دانست و اظهار داشت: در صورتیکه مصادیق پیشرفت راندمان در بخش های مختلف صنعت حمل و نقل مانند نرخ سوخت، قوانین این حوزه، فرسودگی ناوگان و ترانزیت، بصورت دقیق مورد بررسی قرار بگیرد، می توانیم برنامه هایی را پیشرفت راندمان و رشد صنعت تدوین نماییم.
مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی، نیز در این جلسه از کاهش تعداد مسافران خطوط هوایی در چند سال اخیر آگاهی داد و اظهار داشت: بعد از افزایش نرخ سوخت هواپیما در اسفندماه تغییری در قیمت بلیت هواپیما صورت نگرفته است.
سامانی اضافه کرد: هم اکنون ۱۴۰ هواپیما در صنعت حمل و نقل هوایی درحال فعالیت هستند.
دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی اظهار داشت: با آنکه تصور می شد مثل بقیه کشورها بعد از کرونا وضعیت حمل و نقل هوایی و جابه جایی مسافر روبه رشد باشد اما ما روندی کاهشی در تعداد مسافران هوایی داشته ایم. در سال ۱۳۹۷ یعنی یکسال پیش از این که کرونا شناخته و شروع همه گیری آن شروع شود حدود ۲۴ میلیون مسافر با هواپیما جابه جا شده اند در صورتیکه آمارهای سال ۱۴۰۳ نشان میدهد تعداد مسافران به ۱۸ میلیون نفر کم شده است.
سامانی آزادسازی نرخها را به سود شرکت های حمل و نقل مطرح کرد و اظهار داشت: شرکت های حمل و نقل هوایی با وجود شرایط تحریمی، تلاش می کنند هواپیما تامین کنند. امکان خرید و اجاره هواپیما در کشور وجود ندارد چون پروسه پیچیده ای است و تحریم ها هم به دشوارتر شدن این مساله دامن زده اند. اگر شبکه های توزیع تقویت و نرخها آزاد شود، شرکت های حمل و نقل می توانند حدود ۲۱ همت درآمد ایجاد کنند.
منبع: شمال صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب