بنیاد علوی الگوی آبادانی و پیشرفت را در 10 منطقه کشور پیاده سازی می کند

بنیاد علوی الگوی آبادانی و پیشرفت را در 10 منطقه کشور پیاده سازی می کند به گزارش شمال صنعت، رییس مرکز طرح های پیشرفت و آبادانی بنیاد علوی می گوید: هدف از انتشار فراخوان توسط این مرکز دعوت از مجموعه های حقوقی و توانمند و فعال در طراحی و پیاده سازی الگوی آبادانی و پیشرفت مناطق محروم در امتداد انتخاب مناطق الگویی (حداکثر 10 منطقه) است.


به گزارش شمال صنعت به نقل از ایسنا، یکی از ماموریت های اصلی بنیاد علوی توسعه الگوی آبادانی و پیشرفت جامع مناطق محروم است و براین اساس می خواهد در تعداد محدودی منطقه (حداکثر ۱۰ منطقه) طراحی و پیاده سازی کند.
مناطق اولویت دار اعلام شده جزو مناطق هدفی است که از گذشته بنیاد علوی در آنها فعالیت داشته و جزو ۴ دهک پایین در رتبه بندی مناطق محروم سازمان برنامه و بودجه هستند.
در الگوی جدید پیشرفت منطقه ای بنیاد دو مرحله فراخوان در نظر گرفته شده است، در فراخوان اول از میان مناطق اعلامی بر طبق ظرفیتهای منطقه همچون کارهای مردمی و جهادی و تسلط یک مجموعه (حقوقی) مشاوره و مطالعاتی در آن و تعامل همکاری آنها با یکدیگر مورد توجه است.
اصغرزاده اشاره کرد: در گام اول فقط مناطق الگویی انتخاب می شوند بنا بر این مجموعه های مشاور و مطالعاتی بایستی اطلاعات و گزارش های مربوط به مناطقی را که نسبت به آنها شناخت دارند، بصورت مختصر ارائه دهند.
بگفته او مناطقی مورد نظر بنیاد است که مجموعه های مشاور و مطالعاتی با گروههای مردمی و جهادی بومی منطقه سابقه همکاری دارند و از جانب دیگر منطقه دارای ظرفیتهای مناسب باشد. مجموعه این عناصر زمینه طراحی و پیاده سازی الگوی جامع پیشرفت را در یک منطقه فراهم می آورد.
وی ادامه داد: بدین سبب بعد از غربالگری اولیه، در فراخوان دوم برای تعداد محدودی منطقه (مثلا ۲۵ منطقه) توسط مجموعه های توانمند برنامه ریزی منطقه ای پروپوزال تهیه خواهد شد و در آن وضعیت موجود، چشم انداز، راهبردها تشریح و برنامه های عملیاتی و ساختار اجرائی و مقادیر فاکتورهای مورد انتظار که بصورت اجمالی و اولیه نیاز است توضیح داده می شود. بدین سبب از ۱۰۱ منطقه در فراخوان اول به حدود ۲۵ منطقه در فراخوان دوم خواهد رسید تا در نهایت حدود ۱۰ منطقه برای الگوسازی انتخاب شوند.
وی درباره ی این که چرا در فرم ارائه سند مطالعاتی از منطقه پیشنهادی خواسته شده و این که چرا باید از منطقه شناخت داشت، اظهار داشت: بنیاد علوی نمی خواهد نقش سازمان برنامه و بودجه و دیگر سازمان های دولتی را ایفا نماید. بطور معمول در سطح استان و شهرستان توسط مجموعه های مطالعاتی و مشاور اسناد بالادستی برای تعیین راهبرد و شناخت وضعیت موجود تهیه شده است بدین جهت نمی خواهیم آنها را بروزرسانی و ویرایش نماییم بلکه بدنبال عملیاتی کردن آنها هستیم.
او با اعلان اینکه مجموعه هایی که چنین تسلطی بر منطقه دارند دارای اولویت همکاری هستند، اضافه کرد: البته آنهایی که این اشراف را با گروههای مردمی کسب کرده اند و به مردم انتقال داده اند یا درحال آگاهی بخشی عمومی هستند در اولویت همکاری هستند. در این فراخوان توقع آنست که بصورت خلاصه شناخت خودشان را از منطقه ارائه دهند و اگر مبتنی بر یک کار پژوهشی است چکیده گزارش و اسناد خودرا بارگذاری کنند.
اصغرزاده این نکته را نیز اصرار کرد که هر مجموعه حقوقی دارای سوابق در عرصه های آبادانی و پیشرفت، توسعه محلی، محرومیت زدایی و موضوعات مرتبط در مناطق مختلف همچون منطقه پیشنهادی دارای صلاحیت برای پیشنهاد منطقه می باشد.




منبع:

1403/04/01
12:16:31
5.0 / 5
267
تگهای خبر: توسعه , طراحی , مشاوره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
ShomalSanat شمال صنعت

shomalsanat.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شمال صنعت محفوظ است

شمال صنعت

صنعت شمال کشور